HTML

Játssz és etess rizzsel

Help end world hunger

Játssz és etess liszttel

Játssz és itass

IndaFotó képek

Linkblog

Csökkenti a termékenységet a génmódosított kukorica - tegyél ellene

2008.12.01. 10:00 zsuzs@

Az osztrák kormány november 11-én közzétett tanulmánya szerint a géntechnológiával kezelt haszonnövények terméknység-csökkenést okoznak. A kutatás során a Bécsi Egyetem GM kukoricával táplált egereket, melyeknek már harmadik generációja kisebb súllyal jött világra a normál táplálásúakhoz képest, illetve azok nemzőképessége is csökkent. 

Tegyél valamit: Írd alá a petíciókat itt!

Az EU környezetvédelmi miniszterei december 4-én gyűlnek össze, hogy szavazzanak a szigorúbb szabályzásról, illetve az EFSA, vagyis az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság megreformálásáról.

A Greenpeace oldalán aláírhatsz egy petíciót, de akár hármat is. Az első levélben GMO-ellenes országoknak küldheted támogató aláírásod (ide tartozik hazánk is), a másodikkal a pro-GMO lobby jóvoltából bizonytalan országok meggyőzése a cél, a harmadikkal pedig a pro-GMO kormányokra lehet nyomást gyakorolni.

Szólj hozzá!

Címkék: közélet társadalom környezetvédelem gmo greenpeace termékenység génmódosítás kukorica petíció

A bejegyzés trackback címe:

https://tegyelvalamit.blog.hu/api/trackback/id/tr70794736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása